⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar çeşitli bypass hataları aliyorum bazen 500 internal bazen ise config cekiyorum herhangi bi config'e tikladıgımda 403 error geliyor kısacası benim genel olarak bypass ögrenmem lazım yardımcı olursanız sevinirim
Genel olarak host ile ilgisi varmı zannetmiyorum mesela bi siteye girdik config cektim dolu ama tikladıgımda 403 error geliyor bypass etmek gerek ne yapmam lazım
Yok yanliş anladın sunucu root felan demiyorum ben tr sitelerine basmam zaten o farklı
mesela bruteden felan bi yerden shell cektim config cektim ama tıkladıgımda hata veriyor bunun için ne yapmam lazım illa host firmasına göremi adım atiyoruz
Yok yanliş anladın sunucu root felan demiyorum ben tr sitelerine basmam zaten o farklı
mesela bruteden felan bi yerden shell cektim config cektim ama tıkladıgımda hata veriyor bunun için ne yapmam lazım illa host firmasına göremi adım atiyoruz
adam haklı olayı asıl sen yanlış anladın forumda bypass videoları var natro web adam isimtescil her host için farklı teknikler kullanıyoruz bazıları aynı oluyo duruma göre