⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
C Diskim yandı D diskinde 40 GB Arşivim Var Yardım!
Beyler Acil YARDIM!!
benim windows 7 işletim sistemde sorun var bilgisayar açılınca kapkara bir sayfa gözüküyor D Diskinde 40 GB Arşivim var
bilgisayarın içini göremiyorum arşivimi kopyalamak için ne yapmalıyım
ubuntuda kurmuşum ama ondanda girince görüyorum ama o ubuntuya göre ayarlı oluyor kopyalayıp windows işletim sistemlerinde açınca hata veriyor
kardeşim format at eğer masaüstünde önemli bir dosyan yoksa. format atarken sadece C yi biçimlendir d kalsın tamamdır. fakat format atamam dersen şu anlık aklımda birşey yok aklıma geldiğinde mesaj atarım. veya harddiski başka bilgisayara tak ordan takdığın bilgisayara kopyala tamamen biçimlendir harddiski sonra geri alırsın
kardeşim format at eğer masaüstünde önemli bir dosyan yoksa. format atarken sadece C yi biçimlendir d kalsın tamamdır. fakat format atamam dersen şu anlık aklımda birşey yok aklıma geldiğinde mesaj atarım. veya harddiski başka bilgisayara tak ordan takdığın bilgisayara kopyala tamamen biçimlendir harddiski sonra geri alırsın
iyide içine giremiyorumki kopyalayayım zaten sorunda orda ama dediğim gibiubuntu kurulu yalnız herşey ubuntuya göre ayarlı oluyor windows tarzi işletim sistemlerinde açamıyorum bu sefer
yok kardeşim. içine girmene gerek yok. bilgisayar açılırken BIOS tan boot ayarlarından bilgisayar ilk açılırken cd sürücüsünü seç sonra cd yi tak ve reset at format ı at sadece c yi biçimlendir.(dalga geçici tarzda konuştuysam kusura bakma.) veya pc desktop ise harddiski çıkar başka bilgisayara sata veya ide hangisi ise kablo ile bağla ve reset at veya aygıt yöneticisinden yenile fakat reset atsan daha iyi olur. sonra bilgisayarım kısmından yedeklerini harddiski bağladığın bilgisayara aktarabilirsin..
yok kardeşim. içine girmene gerek yok. bilgisayar açılırken BIOS tan boot ayarlarından bilgisayar ilk açılırken cd sürücüsünü seç sonra cd yi tak ve reset at format ı at sadece c yi biçimlendir.(dalga geçici tarzda konuştuysam kusura bakma.) veya pc desktop ise harddiski çıkar başka bilgisayara sata veya ide hangisi ise kablo ile bağla ve reset at veya aygıt yöneticisinden yenile fakat reset atsan daha iyi olur. sonra bilgisayarım kısmından yedeklerini harddiski bağladığın bilgisayara aktarabilirsin..
büyük ihtimalle bir virüsün windowsun yerine girmesi ile olmuştur autorun olarak çalışıyordur format atmayı den eger format atamazsan harddiski başka bir bilgisayara takmayı dene bydokunulmazın dedigi gibi
diskimi 2 ye ayırmışım C de hem ubuntu hemde Windows 7 var ikiside var yani
ubuuntu açılıyor normal ama ordan verileri alınca ubuntu işletim sistemlerine göre ayarlı oluyr ve Microsoft windows tarzı işletim sistemlerinde Açamıyorum