arkadaşlar elinizde çalışan varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
R rasalghul00 Yeni Üye Katılım 22 Ağu 2018 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 22 Ağu 2018 #1 arkadaşlar elinizde çalışan varsa benimle paylaşırsanız sevinirim
RaD0 Administrator Yönetici Katılım 20 Eyl 2012 Mesajlar 3,391 Tepkime puanı 9 Puanları 38 Konum Mersin Web sitesi ajanlar.org 22 Ağu 2018 #2 önce ki konumda oynama yapmadan kurulum dosyalarını verdim , lisans kıracak çevren varsa sana yardımcı olurlar
önce ki konumda oynama yapmadan kurulum dosyalarını verdim , lisans kıracak çevren varsa sana yardımcı olurlar
R rasalghul00 Yeni Üye Katılım 22 Ağu 2018 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 22 Ağu 2018 #3 rasalghul00' Alıntı: arkadaşlar elinizde çalışan varsa benimle paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Şuan sizin scriphtinizi yüklüyorm zaten ama lisans kırma hakında bilgim yok ve çevrem yok yardımcı olacak biri varmı ?
rasalghul00' Alıntı: arkadaşlar elinizde çalışan varsa benimle paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Şuan sizin scriphtinizi yüklüyorm zaten ama lisans kırma hakında bilgim yok ve çevrem yok yardımcı olacak biri varmı ?
RaD0 Administrator Yönetici Katılım 20 Eyl 2012 Mesajlar 3,391 Tepkime puanı 9 Puanları 38 Konum Mersin Web sitesi ajanlar.org 22 Ağu 2018 #4 Ben halledemedim maalesef
R rasalghul00 Yeni Üye Katılım 22 Ağu 2018 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 22 Ağu 2018 #5 rasalghul00' Alıntı: rasalghul00' Alıntı: arkadaşlar elinizde çalışan varsa benimle paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Şuan sizin scriphtinizi yüklüyorm zaten ama lisans kırma hakında bilgim yok ve çevrem yok yardımcı olacak biri varmı ? Genişletmek için tıkla ... Kurulum hakında bilginiz varsa bana yardım edebilirmisiniz elimde cok sayıda scripht var ama çalıştıramıyroum
rasalghul00' Alıntı: rasalghul00' Alıntı: arkadaşlar elinizde çalışan varsa benimle paylaşırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... Şuan sizin scriphtinizi yüklüyorm zaten ama lisans kırma hakında bilgim yok ve çevrem yok yardımcı olacak biri varmı ? Genişletmek için tıkla ... Kurulum hakında bilginiz varsa bana yardım edebilirmisiniz elimde cok sayıda scripht var ama çalıştıramıyroum