⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Forumda yeniyim CC işlerine meraklıyım sizden bi isteğim var bana mümkünse limitsiz Google Play Stora Ekliyebileceğim bir kart istiyorum Oyunda Taş çekmem gerekiyor ve biraz pahalı fiyatlar 175 tllik en yüksek paket alıcam ve her ay 37 tllik paket alıcam Elinizde Patlamamış çalışan CC varsa lütfen pmden atın
Bi sorum daha var forumdaki çoğu kartı denedim google playa eklerken hata veriyor. Şu garibana yardım edin be
O anlık uyku sersemliği ile yazdım şöyle 1 milyar harcıyacağım kart lazım google playe ekleyebileceğim geçerli bir kart lazım paypal bile olur çalışan herşey olur
1 milyarda olmasın hadi :QWVEW 200-300 bişeyler alsam yeter oyunda taş çekecem yav risk felan umrumda değil ayrıca limitler fazladır 1 milyar olmasın içi dolu paypal kart varsa atarmısınız pmden