⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar İyi Günler Dilerim Öncelikle Bu CC işine yeni giriyorum. Abd veya başka yabancı devletlere ait CC leri kullanmak ne kadar tehlikeli Risk Leri Neler Ne önlemler almalıyız Örnek Veriyorum Yemeksepeti.com dan alışveriş yapmak evimin adresini verip alışveriş yapmak ne kadar riskli veya steam dan felan birşeyler almak ve bana 2 tane CC verebiliecek varmı ALLAH RIZASI için adamlar diyo 2 k 3 k CC lerim var Bana ALLAH RIZASI için 2 tane verecek yokmudur ?
türk sitelerinden alışveriş yapmamanı öneririm sonradan stresten başın çok ağırır . Steam veya başka bir yabancı platform kullanmak sana kalmış . CC için de sana kalmış bir şey nasıl bulacağın burada cc sağlamıyoruz belki yardımcı arkadaşlar çıkar bilemeyiz