Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır. Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir. Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
İşini iyi yapıyolar temiz yapıyola ama forumları hayalet network.Düşüncelerinizi merak ediyorum çünkü bu grup redhack türevi ve 2 hafta önce barolar birliğini hackledi.
katılıyorum.buraya script kiddie'ler 'hack öğrenmek' için gelmezdi burası operasyon yürüten adamların sadece dead drop olarak yani mesaj bırakıp kaybolmak için kullandığı bir yerdi şimdi bakıyorum da altyapıdaki opsec takıntısı ve hitman gibi kategorileri hala açık tutmaları felsefenin aynı kaldığını gösteriyor
sağlam adamlar fakat adminleri şizofreni hastası geceleri deliriyor önüne gelene küfür ediyorDüşüncelerinizi merak ediyorum çünkü bu grup redhack türevi ve 2 hafta önce barolar birliğini hackledi.
vay be bu site terör örgütleriyle bağlantısı olan site değil miydi baya köklü bir siteDüşüncelerinizi merak ediyorum çünkü bu grup redhack türevi ve 2 hafta önce barolar birliğini hackledi.
https://cehennem.online giriş yapılıyor sanırımBu site hala açık mı nasıl giriş yapabiliriz
katılıyorum.
Adam haklı beylerburaya script kiddie'ler 'hack öğrenmek' için gelmezdi burası operasyon yürüten adamların sadece dead drop olarak yani mesaj bırakıp kaybolmak için kullandığı bir yerdi şimdi bakıyorum da altyapıdaki opsec takıntısı ve hitman gibi kategorileri hala açık tutmaları felsefenin aynı kaldığını gösteriyor