⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu aralar bu sitenin müdavimlerinden birisiyim sanirsam Hack ile ilgili sıfır bilgiye sahiptim buradan edindiğim bilgilerle 15'e yakin site hackledim bilgisayar başında olmadığım zamanlar da da mobil olarak ajanlar.org'a takiliyorum her konuyu tek tek okuyup anlamaya calisiyorum haliyle de her konuya bir mesaj yaziyorum bu durum sitede bulunan hem gorevlileri hemde uyeleri rahatsiz etmiyordur inşAllah eğer bu zaman dilimi içerisinde sizlere rahatsizlik vermişsem affola
Teşekkürler öğrenmek için önce okumak okudugunu anladikdan sonra da uygulamak gerektigini dusunuyorum forum kurallarina aykiri davranmayacagimida bilmenizi isterim tesekkurler
Okuduklarimdan birseyler cikarmaya calisiyorum olmayinca bastan tekrar okuyorum bu sayede sizlerin paylasimlarindan yararlanmaya calisiyorum ben tesekkur ederim yararli paylasim yapan herkese.
Okudugum ve edindigim bilgileri iyi kullanirsam kendim kazanirim eger kotuye kullanirsam ben kaybederim o yuzden ince eleyip sık dokuyorum bu yuzden dikkatli okuyorum usta