⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar darkcometrat indirdim açtım ayarlarını yptım no ip falan hepsini Dosyayı yaptım kendim tıkladım o kutucuğa benim pc bilgileri geldi sonra arkadaşıma yolladım oda tıkladı fakat gelmedi benim kutucuğa lütfen yardım edin arkadaşlar daha yeniyim
https://www.facebook.com/CralSkry54 Abiler ekleyip yardım edebilirmisiniz yemin ederim ayarda ellemiyorum karşı tarafın şeyi gelmiyor ya vallahi lütfen yada özel msj olarak team wiever vereyim bi ayarlayıverseniz?
Ayrıca samet çam diye bi arkadaş yardım etmişti herşeyini açtı fakat yine olmadı gelmedi bide siz deneseniz?
Cevap yokmu??