⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şöyle anlatıyım sana . Kriptolu md5ler var kırmak kolay değil veya ben bilmiyorum çünkü kırılmıyor . DB nin elinde olması sadece o sitenin verilerinin elinde olması anlamına gelir . Md5 kırılma durumu hakkında pek bilgim yok . Ama db siteden çekilmeden önce yani siteye girdiğinde db üzerinde md5 ini değiştirip yeni oluşturdugun md5 kodunu yazarsan panelden değiştirdiğin şifre ile giriş yapabilirsin . Admin paneli için senin hayal gücüne kalmış bir şey . Elinde bir şey yoksa ve paneli bulmaya çalııyorsan zorlanırsın .
benim sana tavsiyem dbyi çekmeden önce ilk admin panelini tara çoğu hekırın yaptığı malık bundan ibaret adam siteden dbyi çekiyor admin pass buluyor panel yok bide sitede admin paneli varsa sana şifreyi md5 olarak verir zaten .. bu arada rado md5 kırmak kolay ama biraz zamanını alır sağlam wordlist arşivin varsa işine yarar .