⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar 40 gbit botnet konusu açan 7530 numaralı üye siberalemci denen arkadaş bana werdiği ddos paneli paramı alıp hizemt wermedi foto ekliyorum orda zaten olanları anlarsınız
Ben zaten anlamistim dolandirici oldugunu ama yine de risk edip dollandirici diye yazmadim konusuna ne yapacani gormek istedim bekledim ve emindim boyle olucagindan botnet kullanandan ne beklersiniz ki ancak lamerlik konusuna yorum bile yazdim ama silmisler neyse bidahakine dikkat edersiniz
Siber alemci dolandırıcınin önde gideni beyler.Beni ilk başta ICQ den ekledi ve güzel yorum yapmam karşılıgı bedava cc verdi(%95 ölü).Ondan sonra
Kendine 100 cc karsılıgında cc satış scripti kodlattırdı.CC leri vermedi 6 saattir Bekle diyor.!
Icqnumarası:665546140
Icq ismi:Yaprak Yaprak
maylax , konuya aciklama eklermisin olayla ilgili ? Neresinde dolandirildin isin . Hesap mi bos yanlis mi o aciklamalari yazin lutfen . Siberalemci konuya davet edildi
ilk önce o adamda senin gibi dolandırıcının en önde gideni geride kalmayanı ben adamdan Asus istedim getitiremedi araştırdım, iptal etmişler bana dedi ben ettim sonra iPhone 6 istedim diyor ben iPhone 5s söyledim ayrıca linkte atmadı sipariş linki paketin içinden annesinin iç çamaşırlarını göndermiyecide mechul .Aslanım bu devirde siz çakallık yaparsınız biz gelir o oyunu bozarız.Sizin gibiler bizim elimizin altında geçiyor.Bu arkadaşımında boşluğuna denk gelip faydalanmışsınız.
ilk önce o adamda senin gibi dolandırıcının en önde gideni geride kalmayanı ben adamdan Asus istedim getitiremedi araştırdım, iptal etmişler bana dedi ben ettim sonra iPhone 6 istedim diyor ben iPhone 5s söyledim ayrıca linkte atmadı sipariş linki paketin içinden annesinin iç çamaşırlarını göndermiyecide mechul .Aslanım bu devirde siz çakallık yaparsınız biz gelir o oyunu bozarız.Sizin gibiler bizim elimizin altında geçiyor.Bu arkadaşımında boşluğuna denk gelip faydalanmışsınız.
Bakın Benden İlk Hizmet Alan Kişi 3 ip lik hizmet aldı 250 tl Yatırdı 4 ipli Hizmet verdim Üstüne bana website adresı verdı buranın scprint+veritabanı çek ver bana 250tl verıcem dedi onuda yaptım verdım ve bana kalkıp dediki ustune bu kurulmuyor neden diye sordum dedi bılmıyorum Hocam Size soyluyorum Alan Adı Ve Hosting Olmadan Bir Web Sitesi Kurulurmu sizce Bu kadar bilginiz yok ve bana yazdınız alan adı ve hosting siz alın dıye ben ustune dedımki Kurayım Size siteyi degilmi?