⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeşim geçenlerde sen yada arkaşanımıydı neydi konu açmıştınız hacklendiniz diye üstelik bizim suçumuz olmadan kendi hatanız yüzünden sonra suçu bize atıp bisürü laf yapmıştınız biz biçok kişiye hizmet veriyoruz ve herhangi bi sıkıntı yok eğer gene böyle adımızı karalamaya çalışacaksınız bu konuda hiç alamazsınız domain falan haberiniz olsun
kardeşim geçenlerde sen yada arkaşanımıydı neydi konu açmıştınız hacklendiniz diye üstelik bizim suçumuz olmadan kendi hatanız yüzünden sonra suçu bize atıp bisürü laf yapmıştınız biz biçok kişiye hizmet veriyoruz ve herhangi bi sıkıntı yok eğer gene böyle adımızı karalamaya çalışacaksınız bu konuda hiç alamazsınız domain falan haberiniz olsun
Bana arkadaşım söyledi çünkü bana güvenerek buradan alişveriş yaptı ben burdan en kotu 7-8 kere domain aldım suan bile 5 tane domain alicagim benim sinirlendigim benim ismime güvenerek benim haberim olmadan buradan alişveriş yapmiş ve sunucu yüzünden hacklendi demiş bende konuyu anlamak için konu açtim ki ben burdan host almadim hiç domain alişverişi yapiyorum sadece