⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar çok ciddi bir iş kuruyorum .com lu sitede torrent oyunlar paylaşıcaz ama bi ekip oluşturuyorum ilk başta ekipte gerçekten bu işte tecrübeli elemanlar gerekiyor ;
Güvenlik (1kişi)
Paylaşım Yapan (2kişi)
Reklam İşi (2kişi)
Fotograf Grafikeri (1)
Sosyal Paylaşım Sitelerinde Görevli (1)
Emek İsteyen bir iş üzerindeyiz herkes paydalı olarak çalışıcak yani ilk ay kazanmamız imkansız ancak 2. ay herkese yüzdeli maaş yatıcak (paypal üzerinden).
Bu konu hakkında ciddi olanlar ve görüşmek isteyenler facebooktan bana ulaşabilirler yaş sınırı +17 dir.
sabit bir ödeme planı henüz düşünmüyorum ilk olarak sitenin kazancına göre hesaplara para yatırmayı planlıyorum iş iyice prof. oluncada zaten sabit bir ücretle günü gününe hesaplara yatacaktır şimdi ilk ay her şeyi yerine oturtturucam ondan ilk ay para yok 2. ay zenginsiniz