⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkdaşlar e postasına girdiğim birinin Güncel şifresini nasıl öğrenebilirim hotmail hesabına girebiliyorum facebook şifresini sıfırlamadan öğrenme imkanı var mı çok acil arkadaşlar yardım edecek olan varsa maddii acıdan destek olurum yeterki yapsınH):
kimse yok mu yardım edecek
facede msj ları okumak istiyosan zaten msj lar :S e postaya düşüyo diye biliyorm ancak e postadan okursun diğer türlü şifresini degiştirmeden hesaba girmek :SD imkansız gibi bişe
İnternete cafeye geliyor diyorsun int geldiği vakit usb bellegine keyloger yukle kardesim az musade etsene bende para yok surdan bisi yuklocem de al keylogeri at pc'ye sonra o kalkarken hesabi odemesine izin verme cunku anamakinadan pc resetlenirse keylogerin de bosa gitmis olur bu yizden bana ver parayi ben oderim sekli yap yani onu bir sekilde inandir boylece sifreyi alabilirsin baska turlu o bilmeden sifreyi cozmenin baska yolu yok