⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkeze merhaba ajanlar ailesi bugünki konumda buldugum sayfa spam botu sizlerle paylaşmak istedim yanlız virüs total sonuçları kötü çıktı bunun sebebi ise kodlar çalınmaması md5 ile donatılmıştır ben yinede güvenmiyorum lütfen sandbox ile çalıştırıp girin sandbox la neden girelim der iseniz virüs bilgisayarınıza bulaşmaz hiçbirşey olmaz ben sandbox ile girdim sizlerde sandbox ile girin Bugünki Konum Bukadardı Program Görüntüleri Ve İndirme Linki Aşağıda Ben Denedim 1 Tane Sayfa Kapattım
Program Fix Kodlama Hatası Var Bu Yüzden Linki Ve total ları sildim
bunu deneyen varsa ne biliyim inceleyen birileri olursa yorumlarını yazarsa iyi olur ona göre indirelim yani yönetimden birileri inceleme yapıyorlarsa forumdaki programlara iyi olur