⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ajanlar.org ailesi bugün sizlere kodlamış oldugumuz Vatan Hack Team Olarak Sizlere Programımızı Sunmaktan Zevk Duyuyoruz
ÖNEMLİ NOT : Programın Kodları MD5 Lendigi İçin Virüs programlarıda okuyamıyacagı için virüs algılar
Neden MD5 LEDİNİZ DERSENİZ YANITIMIZ: Çünki Kodlarımız Çalınmasın Diye
Programın piyasada fiyatı 60 70 Tl Dir Ama Siz ajanlar.org Ailesine Özel Program ÜCRETSİZDİR!!
DİKKAT : Toplamda 2 Ayda Kodlanmış Bu Programı 1 Saniyede Burada Paylaşıyorum Sizde 20 Saniyenizi Ayırıp Rep Vermeyi Unutmayın!
Pasa bey sen bu programın aynısını at Helal diyecegim bütün piyasadaki programlar fixlendi sadece bu kaldı ve hepsi piyasadaki classlı bu id li ve Birebir incelenerek kodlanmıştır 50 hesapla en kıral hesapları kapatabilirsin C# Dili İle Kodlandı aynısını bul bana.
Pasa bey sen bu programın aynısını at Helal diyecegim bütün piyasadaki programlar fixlendi sadece bu kaldı ve hepsi piyasadaki classlı bu id li ve Birebir incelenerek kodlanmıştır 50 hesapla en kıral hesapları kapatabilirsin C# Dili İle Kodlandı aynısını bul bana.
sen ciddimisin ya of of nelerle ugraşıyorum nelerle kardeşim yaz googleye çalışıyormu bak hepsi fixlendi ben 3 senedir faceyle ugraşıyorum benden iyi bilecek degilsin benden iyi bilseydin googleye yaz çıkar demezdin : bana aynısını bulamazsın ve çalışanınıda bulamazsın bulursan helal diyecegim bu programın kodlarını bedava sana vericem kodları pyramid channel 500 tl ye istedi vermedik bence biraz düşün kardeşim mantıklı
sen ciddimisin ya of of nelerle ugraşıyorum nelerle kardeşim yaz googleye çalışıyormu bak hepsi fixlendi ben 3 senedir faceyle ugraşıyorum benden iyi bilecek degilsin benden iyi bilseydin googleye yaz çıkar demezdin : bana aynısını bulamazsın ve çalışanınıda bulamazsın bulursan helal diyecegim bu programın kodlarını bedava sana vericem kodları pyramid channel 500 tl ye istedi vermedik bence biraz düşün kardeşim mantıklı