⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tc vatandaşı Sana bir şey sorucam Milletin profil bilgilerini nasıl çekiceksin program ile bana bunu anlatırmısın?
Adam toplu mesaj atan uygulama diyor. Tokenli bir php scpirt kurup ordan programa baglamak lazım sonra programa yazılanı otomatik yollucak.Biraz mantık kursan
tc vatandaşı Sana bir şey sorucam Milletin profil bilgilerini nasıl çekiceksin program ile bana bunu anlatırmısın?
Adam toplu mesaj atan uygulama diyor. Tokenli bir php scpirt kurup ordan programa baglamak lazım sonra programa yazılanı otomatik yollucak.Biraz mantık kursan
Tokenle basitçe yapılabilecek bişey hatta yanlış hatırlamıyorsam en basitinden intifada1453 adlı sitede mevcuttu böyle birşey link şuanda elimde mevcut değil ama Google'a şöyle aratırsan bulursun:
Tokenle basitçe yapılabilecek bişey hatta yanlış hatırlamıyorsam en basitinden intifada1453 adlı sitede mevcuttu böyle birşey link şuanda elimde mevcut değil ama Google'a şöyle aratırsan bulursun:
işte öyle deyil kardeş 4 tane mesaj metni yapmış birisi programı yazmış 4 tane ayrı ayrı mesaj atıyor 2000 kişiye spam falan yemiyor taraycıdan tek tek atıyor ama programı vermiyor
Sen onu nerde gördün kardeşim? videonun yüklenme tarihine bir bak ve videoyu buraya at bir bakmak istedim çünkü facebook'un spamlara karşı çok duyarlı bir sistemi var..
Dipnot: @Antidote proxylede yapabileceğini sanmam çünkü facebook kullanıcı adına göre o işlemi yapıyor fakat bence öyle bir program var ise çalışma mantığı şöyle 50x2 belirli bir süre 50x2 .... yani 50 başta bi süre sonra 50 sonra 50 sonra 50 gibi bir algoritması olabilir