⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba.Bir gmail hesabı hackledim fakat şu siz olduğunuzu doğrulayını halledemiyorum.Giriş yapmak için gmailin sahibinin telefonuna onay gitmesi gerekiyormuş nasıl çözerim?
Merhaba.Bir gmail hesabı hackledim fakat şu siz olduğunuzu doğrulayını halledemiyorum.Giriş yapmak için gmailin sahibinin telefonuna onay gitmesi gerekiyormuş nasıl çözerim?
eğer sosyal mühendisliğin CİDDEN iyiyse 11880i ara numaranın numaranın tamamını öğren sonra sahte kimlik çıkartıp operatöre gidip hattımı kaybettim tekrar çıkartcam de biraz abartı oldu ama ilk aklıma gelen bu