⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merabalar arkadaşlar bu konuyu madur olmamanız açısından açıyorum bundan 15 20 gün önce bir film sitesi açtık site 15 20 günde 2.5k yı gördü dahada hiti artıyordu taki godaddy.com web siteme
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]neyse dün gece bir baktım siteye suspended yemiş merak ettim nedeni nedir ve nedeni filmlerden biri tehlif hakkı uyarısı almış ancak ne filmin sahipleri nede söz konusu hosting firması bize en ufak uyarı yapmadan hostu kapamışlar akşam mailime baktım hostunuz kapanmıştır zırvalar yazıyor firmaya mail attım dönen yok firmayı aradım sonunda 5 aramamdan sonra 15 20 dk sonra baktılar şikayetimi belirttim adam bizim yapacagımız bir durum yok dedi bir dahaki ayın ödemesini peşin yapmıştıım iptalını istedim onuda yapamıyoruz dedi bende güzelce agzıma geleni saydım kapadım telefonu :S ulan nasıl adamım her türlü sorun beni buluyor napak sitenizimi kapatak illaha ibneler :S[/font]
Merabalar arkadaşlar bu konuyu madur olmamanız açısından açıyorum bundan 15 20 gün önce bir film sitesi açtık site 15 20 günde 2.5k yı gördü dahada hiti artıyordu taki godaddy.com web siteme
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]neyse dün gece bir baktım siteye suspended yemiş merak ettim nedeni nedir ve nedeni filmlerden biri tehlif hakkı uyarısı almış ancak ne filmin sahipleri nede söz konusu hosting firması bize en ufak uyarı yapmadan hostu kapamışlar akşam mailime baktım hostunuz kapanmıştır zırvalar yazıyor firmaya mail attım dönen yok firmayı aradım sonunda 5 aramamdan sonra 15 20 dk sonra baktılar şikayetimi belirttim adam bizim yapacagımız bir durum yok dedi bir dahaki ayın ödemesini peşin yapmıştıım iptalını istedim onuda yapamıyoruz dedi bende güzelce agzıma geleni saydım kapadım telefonu :S ulan nasıl adamım her türlü sorun beni buluyor napak sitenizimi kapatak illaha ibneler :S
hit kasması problem degil hizmet kaliteli olunca hit kendiliginden oluyor zaten vps mevzusunu bir iki gün önce Radoyla konuştuk aklımızda vardı ama böyle birşey beklemiyordum aniden host arıyoruz şimdilik bakalım.
bende bunu tam anlamadım amaç nedir insanların emeklerine saygısızlık yapıyorlar sunucuya zarar vermeye kalksak sorumlu gine biz olucaz :S
warez65' Alıntı:
G3nzo' Alıntı:
[font=Arial, Helvetica, sans-serif]neyse dün gece bir baktım siteye suspended yemiş merak ettim nedeni nedir ve nedeni filmlerden biri tehlif hakkı uyarısı almış ancak ne filmin sahipleri nede söz konusu hosting firması bize en ufak uyarı yapmadan hostu kapamışlar akşam mailime baktım hostunuz kapanmıştır zırvalar yazıyor firmaya mail attım dönen yok firmayı aradım sonunda 5 aramamdan sonra 15 20 dk sonra baktılar şikayetimi belirttim adam bizim yapacagımız bir durum yok dedi bir dahaki ayın ödemesini peşin yapmıştıım iptalını istedim onuda yapamıyoruz dedi bende güzelce agzıma geleni saydım kapadım telefonu :S ulan nasıl adamım her türlü sorun beni buluyor napak sitenizimi kapatak illaha ibneler :S
Kanka aynısı benim blogada oldu. Bir script kullandım Copyright ismini değiştirdim. 2 Gün sonra bir baktım suspended. Adamlar acımadan çakıyorlar. Yapacak birşey yok.
genjler guzel.net.tr adamlar illegal işlere izin veriyorlar ama sunucuda barındırmamak şartı ile benim sitede ona kurulu destekte hemen cevap veriyor bence sunucuyu oraya alın
Benimde sayfam kapandı picler vermiyor parayı 70 gayme saydim lan ona kadın guluyodu sovdum ağladı aq en az 15 dk telde bekledim. Bir çare bulursanız banada bildirin
[/font]dominhizmetleri.com da film siteleri barındırmada sorun çıkarıo bilginize