HACK DEVRİ SON BULUYOR 'X80 Evet Arkadaşlar bu gün sizlere ne yazık ki kötü haberi vermek zorundayım Artık hack yapmak açık bulmak neredeyse imkansız olucak. Bunun nedeni ise MALESEF Kİ
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
Çoğu kişi bunu bilmez arkadaşlar bu bir "plugin"
Pulig-in nedir? = - Plug-in, kendi başına çalışabilen bir program için, genellikle çok özel bir alanda duyulan gereklilik üzerine geliştirilen, programa yeni özellikler ekleyen yazılımdır. Plug-inler ana programdan bağımsız çalışamaz. Uygulamalar çok çeşitli nedenlerden dolayı plug-inlere destek verirler. Bunlardan bazıları şöyledir:-
- Yükleme, WordPress,Joomla,Vbulletin,SMF,Diğer birçok CMS sisteminde Plug-in.
- Arkadaşlar bu plug-in sayesinde artık siteye giriş yaptığınız da bir mail adresi kullanmak zorunda kalıcaksınız yani siteye kafanıza göre girip birşeyler yapamıyacaksın, açıklar arıyamıyacaksınız. Yöntemleriniz fix yemeden hemen kendinizi geliştirmeye bakın. Çünkü her bir şeyin bir method'u vardır. yeni birşey çıkarken, eskisini neredeyse bitirip çıkıyor. o yüzden bilgilenin istedim.
- Ve Tabi'ki ne mi yaptım? bu
sizinle burada paylaşıyorum isteyen arkadaşlar kullanabilirler. kendi sitelerinde hiç bir türlü kimse bilgilerine ulaşamaz açıklara ulaşamaz lisanssızdır kendi sitenizin "index.php" sinde kullanabilir
location=- // kendi sitenize bağlıyabilirsiniz.
- Kendinize çok iyi bakın ajanlar Bir teşekkür'ü hor görmeyin.
Son olarak index.php - deki dosya'da ki //
https://kendisiteadiniz.com - kendi sitenizin bilgilerine göre ayarlayınız.
FOTOĞRAFLARA
Buradna indirebilirsiniz :
Virüs total :