⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4-5 ay önce burda sitede bir yoruma rastladım bu kitap hakkında hemen diğer gün meraktan sipariş ettim kimin yorumu oldugunu hatırlamıyorum . 1 Haftada bitirdim kitabı , şuanki yöntemlerden biraz daha farklı tamamen eğitici çok harika bir kitap . Öneririm
İsim : Bilişimin Karanlık Yüzü
Belki ilerleyen zamanlarda sitede etkinlik düzenleyip kitabı hediye edebilirim
Kitapta Yer Alan Konular
<li> Bilgi Toplama Yöntemleri
<li> Sistemlere Giriş Yöntemleri
<li> Virüsler, Wormler ve Trojanlar
<li> Netvork Paket Kaydedicileri
<li> Sosyal Mühendislik
<li> DOS (Denial Of Service)
<li> Web Sunuculara Giriş
<li> Web Tabanlı Şifre Kırma Yöntemleri
<li> SQL Enjeksiyon
<li> Kablosuz Networkler
<li> Fiziksel Güvenlik
<li> Linux
<li> IDS, Güvenlik Duvarı ve Honeypotlar
<li> Kriptografi
<li> Sızma Testleri (Penetration Testing)
<li> Exploit
bende satın alacaktım fakat vazgeçtim. sonrasında Hacking İnterface adlı kitabu duydum ve onu sipariş edeceğim tabi şu an kevin mitnick'in kitabını okuyorum Aldatma Sanatı'nı o bitsin ondan sonra alacağım yanlış hatırlamıyorsam Bilişimin Karanlık Yüzünün yazarı Kamil BURLU'ydu. facebookta buldum kendisini konuşmuşluğum oldu bu konuda bayağı bilgili biri olduğu belli fakat kitap benim pek işime yaramaz Hacking İnterface'de biraz daha fazla ayrıntı var.
bende satın alacaktım fakat vazgeçtim. sonrasında Hacking İnterface adlı kitabu duydum ve onu sipariş edeceğim tabi şu an kevin mitnick'in kitabını okuyorum Aldatma Sanatı'nı o bitsin ondan sonra alacağım yanlış hatırlamıyorsam Bilişimin Karanlık Yüzünün yazarı Kamil BURLU'ydu. facebookta buldum kendisini konuşmuşluğum oldu bu konuda bayağı bilgili biri olduğu belli fakat kitap benim pek işime yaramaz Hacking İnterface'de biraz daha fazla ayrıntı var.