⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hiç bir yerde göremedin mi? kardeşim ilk kez bi foruma girdin galiba zaten bu forumda da var tarz konular, neyse uzatmayacağım ama konuda sadece yapılacakları söylemişsin nasıl yapılacağını söylemediğin sürece hiç bir anlamı yok.
kardeş madem o tarz konular var at burayada bizde görelim senin paylaştığın konuların %80'i deface index atıp duruyorsun demekki forumda o tarz konular yok.Yanlış anlama nasıl yapılacağını öğrenememişsen zaten bu tarz konular var demeyede hakkın yok.
kardeş madem o tarz konular var at burayada bizde görelim senin paylaştığın konuların %80'i deface index atıp duruyorsun demekki forumda o tarz konular yok.Yanlış anlama nasıl yapılacağını öğrenememişsen zaten bu tarz konular var demeyede hakkın yok.
konuyu paylaşan arkadaş konusunda benim dediklerimin 2 tanesini barındırmış diğer üçü yok şu 3'ü + arkadaş bütün hackerların izlediği yok diye paylaşmış ben genelleme yaptım
3. Açığı Kullanmak - Exploit etmek
4. Sistemde Root olma
5. karşı tarafın bilgisayarına,web sitesine veya server'ine zarar verdikten sonra iz bırakmama
ya kardeşim sağolda benim paylaştığı konuyla o attığın arkadaşın konusu bire bir değil zaten yazdığım şeyleri googlede aratırsan cevabını veriyor hem arkadaş yazdığı şeylerin altına programları ve toolları vermiş metasploit veya john the ripper gibi ben en kısa yolunu söyledim