⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunu ajanlara değil sana yapmış . Sadece kendi Adını vermişsin medyaya herkes seni ajanların kurucusu zannediyor .Türk medyasında bizim olmamızı haklı bulmuyorum bu arada . Binlerce rus sitesi hacklendi diye geçiyor . Ama ne zone var nede kanıt .
Bunu ajanlara değil sana yapmış . Sadece kendi Adını vermişsin medyaya herkes seni ajanların kurucusu zannediyor .Türk medyasında bizim olmamızı haklı bulmuyorum bu arada . Binlerce rus sitesi hacklendi diye geçiyor . Ama ne zone var nede kanıt .
rad0 laf yapmadıktan sonra sana a demek bile düşmez bunu bilesin. Ben kendi adımıda vermedim sordular söyledim habertürk ile bütün konuşmaları rad0 ve antidote okudu zaten. Sana laf yapmak düşmez herkes haddini bilsin