⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar. Konuyu nereye açacağımı bulamadım o yüzden buraya açıyorum. Size söylemek istediğim bir şey var. Bazı arkadaşların son derece milliyetçi olduğunu ve sadece ülkesini ve dinini kötüleyen lere karşı siber saldırı yaptığını görüyorum. Fakat nickleri ingilizce. Adamlar demezmi bunlar kendi milletleri için hack yapıyo isimleri ingilizce diye. Belki gözünüzden kaçmıştır diye hatırlatmak istedim. Anlayışınız için teşekkürler. İyi Formlar.
Gidipte Yeniçeri , Hacker Hasan , K4ZM4 Heykır mı koyalım kardeşim anlamadım ? İng ortak dil ve rus ermeni fransız gibi bu işlerle uğraşan adamlarda nicklerini genelikle ing koyuyorlar . Yani pek takılma .
Abi bizim böyle türkçemizi yok etmek istiyolar. Araştırır bakarsınız çok güzel Kelimler bulursunuz. Bizim dilimiz tarihin en eski dillerinden biridir. Biraz üretici düşünmek yeterdir. ) Diyosunuz hem ingilizce ortak dildir flan diye Biz onların yaptığını kullanmak için kendimizi neden zorunlu hissedelimki. Eğer kral bizssek onlar bizim kurallarımıza göre oynamalı. Google translate diye bişey var. biz yeri gelince kullanıyoruz. onlar da kullansın. İsterse kullanmasınlar. Biz kendi üstünlüğümüzü ortaya koyarız kaybedecek bişeyimiz olmaz ki.
Bence İnsanın Zevkine Kalmış Birşey, Sonuç İtibari Aynı Mantıkla İlerlersek Çoğu Kişi Yabancı Dizi veya Film İzliyor (Bizim Kerhaneciler ve Bende Dahil) Veya Facebook Kullanıyorsun Yabancı Mesela Neden Bizim Bir Sosyal Sitemiz Yok Onların Girebileceği!
Bence İnsanın Zevkine Kalmış Birşey, Sonuç İtibari Aynı Mantıkla İlerlersek Çoğu Kişi Yabancı Dizi veya Film İzliyor (Bizim Kerhaneciler ve Bende Dahil) Veya Facebook Kullanıyorsun Yabancı Mesela Neden Bizim Bir Sosyal Sitemiz Yok Onların Girebileceği!