⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Geçenlerde Can Aksoy Denen Cani İnsan İnsan Demeye Bile Utanıyorum Kediye İşkence Edip Videosunu Çekip İnternete Koymuş Bu Cani İnsan Ceza Olarak Malesef 300 Tl Almış Ama Şaşırmadım Çünkü Ülkemizde Ne Yazıkki Tecavüzden Serbest Kalan Adamlar Oldu. Bu Cani İnsanı Daha Fazla Cezalandırılması İçin İmza Topluyolar Ben İmzamı Attım Sizden Ad Soyad E-Posta Ve Fikrini İstiyolar Hepsini Doldurduktan Sonra İmzanı Ata Tıklayıp Destek Verebilirsiniz.
Tam Bir Orospu Çocuğu Bende Twitterdan Gördüm Youtubeda Paylaşmış Bide Amına Kodumunun Hayvanı İnşallah Diğer Taraftadada Onun Bağırsaklarını Böyle Çıkarırlar ... Lütfen Tepkisiz Kalmayalım Arkadaşlar Twitterdan #canaksoy Tagiyle Destek Olalım.Bu Caniliğin Sessiz Kalmasına İzin Vermeyelim !