http://golgeler.net/view->60053 kadir bu ne oluyor söylermisin siteyi h4Styles heklemedi ihs4N hekledi
ihs4n : Bu şunu gösterir , 1 . hacklendiğinde sesimi çıkartmadım geldin script kur abi dedin yalvardın kurdum.
2. siteni koruyamadın shell attırdın çoluğun çocuğun serverime girmesini sağladın ki ; buda TEK İP de olmanı gizlemez veya önüne geçmez.
3. 10 TL ye domain satın aldın 7 TL verdin , neyse kiminin parası kiminin duası dedim gene ses etmedim.
4. Forum scriptini tekrar kurduk ve bastıra bastıra AJANLAR.ORG a ait tema dedin kurduk neyse geçiştirelim.
5. Bi kaç Nesli tükenen çocuk
hilal18@hotmail.com 'un gizli sorusuyla bana gelmişler ben ihsnhmrc.net i terkettiğim için Şifre Resetleyip Çakmışlar ki serberus bunun acısını çekti.
6.
serb3rus@hotmail.com.tr ve
pixtorex@hotmail.com.tr hacklendi.
7. Serberusun Sevgilisi arzunun telefonu arzunun resimleri ve arzunun bütün bilgileri elimizde.
8. Benim buraya bunu yazma amacım da şu kimseyi aşağlamak değil aslında bilinenlerin altını çizmektir , Ne rad0 Ne FirefLy nede başka biri benim kim olduğum hakkında veya ne amaç güttüğüm hakkında ufak bir bilgiye sahip insanlar değildir 2 günlük konuşmuşluğumda yoktur.
Ayrıca ben Hack'i bırakalı 3 ay 7 gün olmuştur.
Ben sadece Grafikerim , bildiğiniz grafiker. evet tüm bu kullandığınız stillerin sahibi olan grafiker.
3 Kuruş etmez adamlar olduğunuz için teşekkür ederim.
Ajanlar.Org Açılmış , geldim - ADAM İNSAN EVLADI - gibi hayırlı olsun konumu açtım ve çıktım birdaha ne geldim , ne de adınızı sağa sola madara yaptım ki bana aykırı.
FireFly Seni az çok tanıyorum evet Şuan Senin dilencilik günlerinin sslerini veremem ama birde şunu unutmayınki
Bir insanın Yeterince Düşmanı varsa , birşeyleri başarmış demektir.
Oxsite verilecek cevabımsa , gerizekalı free domain ile sağa sola basan şahıs SpyHatz da kardeş deyipte Burda bunları yazmandaki temel amaç ne halen anlamış değilim .
Senin şu KZSG midir ne dilencidir serverime shell atmamış olsaydı o indexi gene yemezdin.
İyi Forumlar.