⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
http://banglai.lt/index.html site ilk kendim hackleyip index attıgım site konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim bide merak ettiğim bişiy sorcam html olarak attımda php kısmınada php kodlarıyla atıcaktım fakat error veriyor onu nasıl yapabilirim kısaca anlatırsanız
Eline sağlık config felan çekip 100 lerce hackleyebilirdin. Sitede varmı o döküman bilmiyorum ama olması lazım Yoksa sitede google yaz wordpress config çekme toplu index atma yaz çıkar videolar.
sitelere index atmadan önce wordpresste gezin shelleri nasıl sokacağının yollarını öğren bir yolla yetinme çok işine yarayacaktır ileride kardeşim siteye sadece index basıp bırakma bence udp sok herşeyi sok
Yorumlarınız için teşekurler öğrenip gelistiricez kendimizi artik amator ceydi saten index falan yeni index hazirladim siteye atmistim saten yeni index i simdi tarama yaptiriyorum kurban duserse bu sefer direk index atmitcan shell deniycem bi dediklerine bakicam falan