⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim inci sözlükte hesabımı haksız yere kapattıkları gunden berı hiç sevmiyorum yöneticilerini 12-15 yas arası cocuklar uzerınden prim yapmaya çalışan ibneler işte
inci gençlerin beynini yıkamaktan başka bi boka yaramıyor sırg entr girmek için dinimizde dahil bir cok şeyle dalga geçiliyor...buna dur demek lazım bence
Saolsın Tech Dostum 300.000 üstünde rezil oldum ve özel hayatım şuan muaf durumda sorun yaratsak iyi olucak bi gücümüzü anlasalar sonsuza dek susucaklar kardeşim
lan asıl ekşicici dinimizle dalga geçiyo inciciler normal siyasetten tutta ne biliyim ütrlü türlü konuyu yansıtıyo ama dalgasına vurarak nasıl rezil edildin linkini at
lan asıl ekşicici dinimizle dalga geçiyo inciciler normal siyasetten tutta ne biliyim ütrlü türlü konuyu yansıtıyo ama dalgasına vurarak nasıl rezil edildin linkini at
Yaw Usta kusura bakma ama senin kafanmı güzel ulan inci.sozlukspot.com lan bu sen mi heklicen burayı sen burayı hekle varga burnun afedersin ama bok içinden çıkmaz.
1. Serkan yada Umut illa resmi bi dava açar.
2. Sürekli saldırı alırsın pc olsun modem olsun yani öyle raat bırakmazlar sen hala neyin tribindesin ne olarak rezil etiler bende has bir inciciyim kendime göre boş yere 12 13 yaşındaki veletler hariç diğerleri boş yere laf atmaz rezil etmez rezil olduğun link'i at bakalımki ona göre tepkimizi koyalım.
gençler iki sözlükte zikimizi yesin amk boş iş onlar herseyle dalga geçiyolar özellikle inciciler hepsi bebeler önceden aramız bozuktu zaten ama daha sonra okan (xatlı) acıkladı aramızdaki sorun halledıldı dıye bosuna hacklıcem etcem dıye konusmayın sıtelerıde bıraz sağlam