⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anlaşılan webcamını görmek istediğin kişi kız malesef öyle bişy olmaz diye biliyorum keylogger yapıcaksın kurbana yedirdikten tamamdır herşeyi sende webcamıda dahil
anlaşılan webcamını görmek istediğin kişi kız malesef öyle bişy olmaz diye biliyorum keylogger yapıcaksın kurbana yedirdikten tamamdır herşeyi sende webcamıda dahil
eğer aynı ağdaysanız belki olabilir youtubede gezinirken öyle bişy görmüştüm sanırım aynı ağdaki bilgisayara sızma gibi bi başlığı vardı bi bakınmakta fayda var
Vallah Kiz veya erkek senin kullandigin network kullaniyorsa Linux indir Metasploit Kullan Meterpreter le bence ulasip rat pc ye atabilirsin ve execute edebilirsin ^^