Emin ol Allah görüyor kardeşim sakin ol bu itlere küfür etmeye bile değmez.Rabbim gerekeni gerek bu dünyada gerek öbür dünyada yapar ozaman bu kansızlar görürler günlerini.İnşallah kızada birşey olmamıştır.Salvador' Alıntı:Kusura bakmayın ama söveceğim artık anasını siktiklerim ***** koyduklarımın topu gebersin orospunun çocukları Allah hakkından gelsin bu anasını siktiklerimin. Sevdiğim kız herşeyi bitirmek istediğim kızdan haber alamıyorum beyler belki inanamazsınız ama bugün yolculuk yapacaktı nalet olsun bunlara köküne nalet olsun bunların anasını sıfatını dilini sikiyim ! :///
Salvador' Alıntı:Kusura bakmayın ama söveceğim artık anasını siktiklerim ***** koyduklarımın topu gebersin orospunun çocukları Allah hakkından gelsin bu anasını siktiklerimin. Sevdiğim kız herşeyi bitirmek istediğim kızdan haber alamıyorum beyler belki inanamazsınız ama bugün yolculuk yapacaktı nalet olsun bunlara köküne nalet olsun bunların anasını sıfatını dilini sikiyim ! :///
Salvador' Alıntı:Yeter artık yeter ! Nalet olsun Lan bir havalimanına girerken nerdeyse donuna kadar soyunduruyor adamlar nasıl olurda bu orospu çocukları silahla bombayla giriş yapabiliyor! Bumu lan tek bu olay mı oldu ! Sıktı artık cidden sıktı !
#Reynuman' Alıntı:Salvador' Alıntı:Yeter artık yeter ! Nalet olsun Lan bir havalimanına girerken nerdeyse donuna kadar soyunduruyor adamlar nasıl olurda bu orospu çocukları silahla bombayla giriş yapabiliyor! Bumu lan tek bu olay mı oldu ! Sıktı artık cidden sıktı !
Kardeşim bilerek alıyorlar içeri uyanın diye boşuna mı diyorum? Amaçları belli bunların ülkeyi bölmek daha ne olabilir?
+1morena' Alıntı:olayın köküne inilmeli bunlar nasıl türedi bu patlayıcıyı silahı nasıl soktu aylarca savşaıcka cephaneyi tr naısl soktular bunları yaparken bizimkiler uyudumu uyumadılarda biz uyutulduk demokrasinin aşırı tavizinin etkileridir bunlar kominizmi savunmuyorum ama kominist ülkelerde bunları görmek zor monarşide olay kökünden çözülür ken alın size demokrasiniz alın size eşitliğinizde hakkınızda bugün chp ye oy atanda akpye oy atanda benim için hdp ye oy atanla aynı seviyededir gerek işid gerek pkk yıllarca zulalandılar ama kimse farketmedi biz bu kadar zayıf bi ülkemiyiz bu kadarmı çaresiziz siz bşaınıza geçicek doğru kişiyi seçemediğiniz sürece bunlar hep olacaktır !
morena' Alıntı:olayın köküne inilmeli bunlar nasıl türedi bu patlayıcıyı silahı nasıl soktu aylarca savşaıcka cephaneyi tr naısl soktular bunları yaparken bizimkiler uyudumu uyumadılarda biz uyutulduk demokrasinin aşırı tavizinin etkileridir bunlar kominizmi savunmuyorum ama kominist ülkelerde bunları görmek zor monarşide olay kökünden çözülür ken alın size demokrasiniz alın size eşitliğinizde hakkınızda bugün chp ye oy atanda akpye oy atanda benim için hdp ye oy atanla aynı seviyededir gerek işid gerek pkk yıllarca zulalandılar ama kimse farketmedi biz bu kadar zayıf bi ülkemiyiz bu kadarmı çaresiziz siz bşaınıza geçicek doğru kişiyi seçemediğiniz sürece bunlar hep olacaktır !
işte yanlış biliyorsun demokrasiden başka yolunmu var ?zHypnogaja' Alıntı:morena' Alıntı:olayın köküne inilmeli bunlar nasıl türedi bu patlayıcıyı silahı nasıl soktu aylarca savşaıcka cephaneyi tr naısl soktular bunları yaparken bizimkiler uyudumu uyumadılarda biz uyutulduk demokrasinin aşırı tavizinin etkileridir bunlar kominizmi savunmuyorum ama kominist ülkelerde bunları görmek zor monarşide olay kökünden çözülür ken alın size demokrasiniz alın size eşitliğinizde hakkınızda bugün chp ye oy atanda akpye oy atanda benim için hdp ye oy atanla aynı seviyededir gerek işid gerek pkk yıllarca zulalandılar ama kimse farketmedi biz bu kadar zayıf bi ülkemiyiz bu kadarmı çaresiziz siz bşaınıza geçicek doğru kişiyi seçemediğiniz sürece bunlar hep olacaktır !
kardeşim hayırdır mhp aynı seviyede değil mi? böyle zamanlarda hala siyaset konusabilecek kadar ne yaşadın acaba çok merak ediyorum zaten televizyonlarda sabah akşam konuşuluyor bir b*ka yaramıyorken sen hala gelmiş demokrasiden bahsediyorsun
Orada MHP'ye oy verin yazmadı kardeşim boş verin kavga etmeyin şu günde bari lütfen.zHypnogaja' Alıntı:morena' Alıntı:olayın köküne inilmeli bunlar nasıl türedi bu patlayıcıyı silahı nasıl soktu aylarca savşaıcka cephaneyi tr naısl soktular bunları yaparken bizimkiler uyudumu uyumadılarda biz uyutulduk demokrasinin aşırı tavizinin etkileridir bunlar kominizmi savunmuyorum ama kominist ülkelerde bunları görmek zor monarşide olay kökünden çözülür ken alın size demokrasiniz alın size eşitliğinizde hakkınızda bugün chp ye oy atanda akpye oy atanda benim için hdp ye oy atanla aynı seviyededir gerek işid gerek pkk yıllarca zulalandılar ama kimse farketmedi biz bu kadar zayıf bi ülkemiyiz bu kadarmı çaresiziz siz bşaınıza geçicek doğru kişiyi seçemediğiniz sürece bunlar hep olacaktır !
kardeşim hayırdır mhp aynı seviyede değil mi? böyle zamanlarda hala siyaset konusabilecek kadar ne yaşadın acaba çok merak ediyorum zaten televizyonlarda sabah akşam konuşuluyor bir b*ka yaramıyorken sen hala gelmiş demokrasiden bahsediyorsun
morena' Alıntı:işte yanlış biliyorsun demokrasiden başka yolunmu var ?zHypnogaja' Alıntı:morena' Alıntı:olayın köküne inilmeli bunlar nasıl türedi bu patlayıcıyı silahı nasıl soktu aylarca savşaıcka cephaneyi tr naısl soktular bunları yaparken bizimkiler uyudumu uyumadılarda biz uyutulduk demokrasinin aşırı tavizinin etkileridir bunlar kominizmi savunmuyorum ama kominist ülkelerde bunları görmek zor monarşide olay kökünden çözülür ken alın size demokrasiniz alın size eşitliğinizde hakkınızda bugün chp ye oy atanda akpye oy atanda benim için hdp ye oy atanla aynı seviyededir gerek işid gerek pkk yıllarca zulalandılar ama kimse farketmedi biz bu kadar zayıf bi ülkemiyiz bu kadarmı çaresiziz siz bşaınıza geçicek doğru kişiyi seçemediğiniz sürece bunlar hep olacaktır !
atalarını sürgün ettiler