morena' Alıntı:
şimdi 1. üslubunu bidaha bozma sen kimsinki öyle insanlarla böyle konuşabiliyorsun kurtuluş mücadelesi başlatıcısı bile sultan Vahdettindir 2 kuruşluk tarih bilginle çıkıp şurda laf söyledigin insanlar seni çok aşar çocuk bak ben elazığda yaşıyorum gel elazığda 1 ay yaşa istambulda gördüğün hırsızlıgı tacizi ibneligi görebiliyormusun insanlık insanın içinde olur günümüz şeriati banada uygun değil fakat döneminde Osmanlı şeriati kabul görülen en iyisiydi unutmaki Osmanlıyı kuranda kendileridir insanlara ne kadar ç.ok hak verirsen dahasını isterler osmanlı dönemindede bunlar oldu padişahın yetkileri sınırlandıkça halk ileri gitti işte demokrasidede ne kadar çok özgürlük veriliyosa o kadar çok ileri gidiliyor.
banane elazığdan öyle insanlar dediğin kim kardeş?? benim Atam Atatürktur ve kurtuluş savaşında canını ortaya koyanlardır,aman aman yarın gider düşman değip tahtında oturanlar değil, siz onları övmekten kusurlarını göremez hale gelmişsiniz halka özgürlük verince dahasını isterler diye bir şey yok o Türk halkına özgü bir sıkıntı bak yabancı ülkelere Danimarkaya İşviçreye yada gözünün önünde Amerika var sen elazığ konya izmir muhabbeti yapacağına o ülkelere bir bak insanlar istediği şeyi istediğini yapıyorlar ve Amerikada farklı ırklar birlikte gayet iyi güzel geçiniyor bizim IQ si düşük fırsatçı hainler gibi orayı burayı patlatmıyorlar sen saltanat gelince her şeyin daha iyi olacağını zannet orayı burayı patlatanlar ümmetçi ışıd değil mi?, at gözlüğünü bi çıkarda bak canım kardeşim lükserburga bak millet negüzel yaşıyor bide bizim şu halimize bak biz çok istediğimiz avrupa birliğine girmeye çalışınca ingilteye fransa çıkıyor,Romanyayı bile cahil görürken türkiye gibi cahil bi ülkeyi nasıl Avrupa birliğine katmaya çalışıyorsunuz diyor.
Kusura bakma morena kardeşim herkesin siniri tepesinde ben yinede kırıcı bir şey söylediğiysemde kusura bakma