Tamam hallletim saol :D Nasıl halettin?
T TheAnalyst Yeni Üye Katılım 13 Mar 2014 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Web sitesi a-h-b.bl.ee 16 Mar 2014 #21 - AKSACLI -' Alıntı: Tamam hallletim saol Genişletmek için tıkla ... Nasıl halettin?
- AKSACLI - *Vıp Projection Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 587 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Web sitesi www.turkteam.org 16 Mar 2014 #22 Wordpress demiştim ben senin verdigin html'miş biraz ugraştirdi html ama wordpresse gerek kalmadi zaten
Wordpress demiştim ben senin verdigin html'miş biraz ugraştirdi html ama wordpresse gerek kalmadi zaten
T TheAnalyst Yeni Üye Katılım 13 Mar 2014 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Web sitesi a-h-b.bl.ee 16 Mar 2014 #23 - AKSACLI -' Alıntı: Wordpress demiştim ben senin verdigin html'miş biraz ugraştirdi html ama wordpresse gerek kalmadi zaten Genişletmek için tıkla ... "Wordpres theme download" yazdım indirdim
- AKSACLI -' Alıntı: Wordpress demiştim ben senin verdigin html'miş biraz ugraştirdi html ama wordpresse gerek kalmadi zaten Genişletmek için tıkla ... "Wordpres theme download" yazdım indirdim
- AKSACLI - *Vıp Projection Katılım 24 Ocak 2014 Mesajlar 587 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Web sitesi www.turkteam.org 16 Mar 2014 #24 bilmiom senin verdigin tema 2.temaydi yada 3.u html'Ydi sorun yok böle daha güvenli D:
T TheAnalyst Yeni Üye Katılım 13 Mar 2014 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Web sitesi a-h-b.bl.ee 21 Mar 2014 #25 - AKSACLI -' Alıntı: bilmiom senin verdigin tema 2.temaydi yada 3.u html'Ydi sorun yok böle daha güvenli D: Genişletmek için tıkla ... Bana bir hosting verirsin artık. :at:
- AKSACLI -' Alıntı: bilmiom senin verdigin tema 2.temaydi yada 3.u html'Ydi sorun yok böle daha güvenli D: Genişletmek için tıkla ... Bana bir hosting verirsin artık. :at: