⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hedef Site Hack Nasıl Yapılır? Sitede xss , sql vs. arıyorum. Bulamadığımda reserve yapiyorum vs. ama hiç hedef site hack yapamadım. Bildiğiniz başka yöntem varmı?
Gerekirse script'ini indirip bakıyorum fakat olmuyor.
Hedef Sitenin Hiç açığı yok ise ...Host'un dan Sen'de al geçişleri Sen'in için aşarız Sıkıntı yok Hedef sistemde açık yoksa sosyal mühendistlik devreye girer. En azından bu konuda iyi olman ve bolca zamana ihtiyacın olur. Şimdi bir çok program çıkmış. Artık bir şey bilmenize gerek te yok. Onun için Biz eskilerin havası söndü Gerçi burada Beyaz_Hacker'i bilen var mı? Bilmiyorum ama. Ben hiç bir zaman bir şeyler öğretirken, yada bir şeyler öğrenirken asla böbürlenme yada kibir olmamıştır. Bilenler bilir.
selamlar abi ben sunucudan config çekmek istiyorum bana yardımcı olabilir misin özelden mesaj atamıyorum senin mesaj alma kotan dolmuş
abi sunucudan toplu config çekmek istiyorum ama olmuyor forumda neredeyse bütün config sehellerini denedim fakat bir sonuç alamadım abi lütfen yardımcı olurmusun abi özelden yazıyorum fakat mesajlarım sana gelmiyor cevap yazarsan abi çok sevinirim teşekkür ederim saygılar sevgiler
selamlar abi ben sunucudan config çekmek istiyorum bana yardımcı olabilir misin özelden mesaj atamıyorum senin mesaj alma kotan dolmuş
abi sunucudan toplu config çekmek istiyorum ama olmuyor forumda neredeyse bütün config sehellerini denedim fakat bir sonuç alamadım abi lütfen yardımcı olurmusun abi özelden yazıyorum fakat mesajlarım sana gelmiyor cevap yazarsan abi çok sevinirim teşekkür ederim saygılar sevgiler
merhaba abi ben sunucudan config çekmek istiyorum fakat başarılı olamıyorum kısmen bana cunucudan toplu config çekmek için önerebileceğin bir shell dosyası varmı özel mesaj atamıyoruz abi mesaj kotanız dolmuş .... lütfen abi cevap yazarmısın
uzun zamandır abi yaptığım bütün config çekmelerimde ciddi hatalar alıyorum ve başarılı olamıyorum öğrenmek istiyorum abi bu iş için sunucudan toplu config çekme shell dosyasına ihtiyacım var sadece onun dışında herşeyi araştırdım ayarladım sadece eksiğim toplu config çeken shell dosyası dönüş yaparsan abi çok mutlu edersin beni saygılar sevgiler abi
dönüş yapmanı bekliyor olucam abi biz burada bir aileyiz hayat müşterektir birbirimize her zaman ihtiyacımız olucak
ücreti hiç problem değil abi yeterki bana yardım et