⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu ne lan daha geçen Marco hacklediğinde yalvaran sonrada mrb mesajları atan velet şimdi gelmiş Ajanlar.org'un kendinden çıktığını idda ediyor.
Kapak etmek bana kısmetmiş
Tosun denen velette böyle konuşuyordu icabına baktığımda Rainman ajan demişti. Yamazakİ hacklenincede sustu birşey demedi sanırsam sanal alemde susturmaktan başka bir iş yapmıyoruz
k0-ka.in zonelerini nasıl çalıyoz gelsin açıklama yapsınsar yaptığımız işler ortada kim ne derse desin çoluk çocuğun lafına takılmayın verildi zaten yamazakiye ders başka isteyen varsada zamanı gelince gerekeni yaparız
arkamızdan konusacagını hiç düşünmezdim . Nese beyler bizler kendi yolumuza , yamazaki midir nedir onunda durumunu iyi biliyoz açıklama yapmaya gerek yok , göte geldikten sonraki abi tavırları filan herşey ortada . Eroin bu konuları açık olarak burda dile getirmeni istemiyorum