⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün aleyküm arkadaşlar. Bugün kavga oldu çarşının ortasında 2 grupta yakın arkadaşlarım. Ben kavgayı aralamaya gittim suçlu bende oldum polis köpek gibi azarladı , koluma felan vurdu. Benim bu polisten şikayeçti olma gibi bir şansım var mı ?
dipnot:burası türkiye biliyoruz , fakat belki vardır hakkım diye size sorayım daha önceden basından bu tarz olay gecen arkadaslar rahatlıkla cevap verebilir diye dusundum.
Polise anlattığın halde azarlayıp vurduysa tabi şansın var ama kazanıcağını sanmıyorum o Türk polisi sen bir vatandaşsın her türlü araya birilerini sokar o yani
Bugun mudur de bana vurdu bende yumruk attım kufur ettim cıktım geldim Oglen okula gittim birsey demedi
Konuyla ilgili olarak da sansını dene derim darp raporu al vucudunda birsey varsa cok siddetli vurduysa morarma olur