GenZoosaol' Alıntı:Evet Arkadaşlar artık bundan sonra sürekli olarak konu paylaşımlarım devam edicektir arkadaşlar ilk olarak normal kendi pc'mize Keylogger nasıl yüklenir sesli anlatımım ile size anlatım yapmak istiyorum video kendi çekimimdir . Bu videodan sonrada virüs hazırlayıp keylogger koycaz içine ve kurbana yedirecez arkadaşlar
Gizli içeriği görüntüleme kayıtlı kullanıcılar için mevcuttur!
GenZoo' Alıntı:Evet Arkadaşlar artık bundan sonra sürekli olarak konu paylaşımlarım devam edicektir arkadaşlar ilk olarak normal kendi pc'mize Keylogger nasıl yüklenir sesli anlatımım ile size anlatım yapmak istiyorum video kendi çekimimdir . Bu videodan sonrada virüs hazırlayıp keylogger koycaz içine ve kurbana yedirecez arkadaşlar
GenZoo' Alıntı:) Evet Arkadaşlar artık bundan sonra sürekli olarak konu paylaşımlarım devam edicektir arkadaşlar ilk olarak normal kendi pc-mize Keylogger nasıl yüklenir sesli anlatımım ile size anlatım yapmak istiyorum video kendi çekimimdir . Bu videodan sonrada virüs hazırlayıp keylogger koycaz içine ve kurbana yedirecez arkadaşlar
GenZoo' Alıntı:Evet Arkadaşlar artık bundan sonra sürekli olarak konu paylaşımlarım devam edicektir arkadaşlar ilk olarak normal kendi pc-mize Keylogger nasıl yüklenir sesli anlatımım ile size anlatım yapmak istiyorum video kendi çekimimdir . Bu videodan sonrada virüs hazırlayıp keylogger koycaz içine ve kurbana yedirecez arkadaşlar