⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba, arkadaşlar benim şuan kullandığım leptop ekranı kırık olduğu için diğer leptoplarımdan çıkma ekranı taktım ancak ekran büyük olduğu için dışarı doğru bıraktım ancak sanıyorum ki en yukarıda 2 tane kablo var ucları ekranın en üstüne değiyor onlar anten tarzı birşey olabilirmi ?
neden soruyorum : wifi çekiyor ancak bağlantı sağlanılamıyor ama usb wireless taktığımda çekiyor bu dediğim gibi o şeyler ilemi kaynaklı normalde bağlanamaması yoksa başka birşeymi yapmam gerek iyi günler ?
bro bak şöyle cercevenin içinde 2 tane kablo var en üstte giden ordada uclarında metaller var işte ondan sonra şuan degilde lcd değişmeden önce orada lcd ile baglıydılar ancak şuanki lcd büyük geldiğinden dışarda duruyor cerceveye vs. oturmadığından normalde wifi sorunu yoktu bundan sonra oldu ancak usb wireless ile bağlanıyorum hiç yoktan ekran full gözüküyor.