⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gençler bu Linux hakkında pek bilgi sahibi değilim linux yüklemek istiyomda şimdi backtrack ile kali linux farkları nedir neden farklıdır bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Gençler bu Linux hakkında pek bilgi sahibi değilim linux yüklemek istiyomda şimdi backtrack ile kali linux farkları nedir neden farklıdır bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
yalnız ubuntu iyi hoşta ubuntu kali yada back track gibi heking için uygun değildir. kali iyidir hack vs için yok ben öyle takılcam diyorsan ubuntu yanlısıyım
kardeşim 2 senedir ubuntu kullanıyorum. kali linuxda sadece toollar daha fazla çok fazla hackın ayrıntısına giriceksen kali linux öneririm. ama ubuntu nun kullanımı kolaydır. sql gibi açıkları terminalden kolaylıkla girebilirsin. terminal çalışır yani. backtrack zaten ubuntu alt yapısındadır Ubuntuyu küçümseme yani ama dediğim gibi çok derine iniceksen kali linux kur kardeşim. kullanımı zordur ama alışırsın
kardeşim 2 senedir ubuntu kullanıyorum. kali linuxda sadece toollar daha fazla çok fazla hackın ayrıntısına giriceksen kali linux öneririm. ama ubuntu nun kullanımı kolaydır. sql gibi açıkları terminalden kolaylıkla girebilirsin. terminal çalışır yani. backtrack zaten ubuntu alt yapısındadır Ubuntuyu küçümseme yani ama dediğim gibi çok derine iniceksen kali linux kur kardeşim. kullanımı zordur ama alışırsın