⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lise2 yi bitirip sonunda L3 geçtik hayırlısıyla da benim lise3 deki işleyeceğim konular hakkında ön bilgim yok internetten araştırdım flash ve photosop üzerinde programları kullanıcakmışız sonra düşündüm photosopta ne öğretebilirlerki bu bölümü bitiren varsa ve tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum tecrübe derken anakonusu yani birnevi ders vericek
Lise2 yi bitirip sonunda L3 geçtik hayırlısıyla da benim lise3 deki işleyeceğim konular hakkında ön bilgim yok internetten araştırdım flash ve photosop üzerinde programları kullanıcakmışız sonra düşündüm photosopta ne öğretebilirlerki bu bölümü bitiren varsa ve tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum tecrübe derken anakonusu yani birnevi ders vericek
selamun aleykum beyler hayırlı sahurlar öncelikle . lise 3 e geçtim bende alan web tasarım fakat 12 de meslek yok sadece staj ben anadolu teknik ve mesleğim yani ticaret emre şöyle yanıma dogru otur kardeşim bence sen
bu arada bizim konularda asp.net dream vıver veri tabanı ps flash var bilginize. vb.net felan yok
selamun aleykum beyler hayırlı sahurlar öncelikle . lise 3 e geçtim bende alan web tasarım fakat 12 de meslek yok sadece staj ben anadolu teknik ve mesleğim yani ticaret emre şöyle yanıma dogru otur kardeşim bence sen
bu arada bizim konularda asp.net dream vıver veri tabanı ps flash var bilginize. vb.net felan yok
Şöyle bilgi verebilirim, lise 3 web tasarım bölümünde HTML-CSS temeli ve ilk site kodlamayı göreceksin, fireworks ,adobe flash,dreamviewer belki corel draw göreceksin, veri tabanın da c#,sql göreceksin büyük bir olasılıkla
Bende Anadolu Teknik okuyorum Lise 3e geçtim geçen sene kalmasaydım 4e geçecektim ama hayırlısı, bizim lise 2 de işlediğimiz visual basicden string for if-else döngüsünden ibaretti bize söylenen ise lise 3 te visual basic yine kodlama fakat bunu forma dönüştereceğiz yani form uygulaması yapacağız.