⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski Arşivimde Bulunan Crypter Üzerinde Oynamalar Yapıp Udladım Ve Sizlerle Paylaşma İsteği Duydum Hips Bilerek Geçilmemiştir Geçmek İçin Private Public Methot Kullanmam Gerekiyordu Fakat Biliyorsunuzki Virüstotale Attıkları İçin Malesef Runtime&Scantime Karışımı Bir Crypter Oldu Avast Deepscren Bypass Edildi Fakat Eset Kaspersky Avira vb. Antiler Hips Geçilmedi İsteyene Özelden Hips Bypass Crypter Yapabilirim Umarım Beğenirsiniz
Sadece Njrat Serverinde Denemeye Fırsatım Oldu Diğer Ratlarıda Siz Denersiniz Artık
Kardeş thtdeki veledi zina çarçakallarının kullanmasının gereği yok beğenirseniz yeni sürümleride herhafta paylaşacam bu sürümde fazla uğraşamadım yeni sürüm bomba gibi gelecek nod32 hips bypass
Kardeş thtdeki veledi zina çarçakallarının kullanmasının gereği yok beğenirseniz yeni sürümleride herhafta paylaşacam bu sürümde fazla uğraşamadım yeni sürüm bomba gibi gelecek nod32 hips bypass
Kardeşim İsminle Hitap Etmem Banlama Sebebi Olurmu Bilmiyorum Ama Bence Senin Yaptığın Yanlış Bir Hareket Adam Akıllı Crypter Paylaşıyorum Banlıyorsun
Banlama Amacın Ekmeğinden Oynamamlamı Korkuyorsun Bilmiyorum Ama Yanlış Bir Hareket Murat Ehli Kardeşim
Yani Anlamadığım Senin İşin Sadece Analiz Etmek Trojanlıysa Ban At Eyvallah Ama Sen Ekmeğinden Olmayasın Diye Ban Atıyorsun Bari Millet Yararlansın Birde Stubu Virüstotale Taratıyorsun Yanlış Adamsın Murat Liselisin Biliyorum Öğle Arası Bir Ego Tatmin Etmek İstedin Ama Milletin Yararlanacağı Stubu Neden Vt Atıyorsun
Yaptığın Adamlık Değil https://www.virustotal.com/tr/file/...b182fbc8e4bdcf4f31341594/analysis/1481542487/