Mail Bomberler Gördüm Çok En son dosya gönderenini yapmışlardı heralde ama o dosya gönderenle bile biz tam 5 kişiyle 1 saat boyunca bi maile saldırdık yinede mail kapnmadı boşuna uğraşmıyım o zaman!! Prisoners !!' Alıntı:eskıden cyberizm'deydim reklam gibi olmasın .ok ibne vardı cyberizm de fakat yazılımcı abilerin birisi hotmail açıgı bulmustu programı baya işe yaradı ama fixlendi galiba.
Zanlı' Alıntı:Mail Bomberler Gördüm Çok En son dosya gönderenini yapmışlardı heralde ama o dosya gönderenle bile biz tam 5 kişiyle 1 saat boyunca bi maile saldırdık yinede mail kapnmadı boşuna uğraşmıyım o zaman-!! Prisoners !!- pid='112527' dateline='1433544159'' Alıntı:eskıden cyberizm'deydim reklam gibi olmasın .ok ibne vardı cyberizm de fakat yazılımcı abilerin birisi hotmail açıgı bulmustu programı baya işe yaradı ama fixlendi galiba.
Saniyede 10 Mail Göndermesini Sağlayabilirim Belki Ama Spama Düşmemesini Ayarlayamamkiredhack06' Alıntı:Zanlı- pid=' Alıntı:Mail Bomberler Gördüm Çok En son dosya gönderenini yapmışlardı heralde ama o dosya gönderenle bile biz tam 5 kişiyle 1 saat boyunca bi maile saldırdık yinede mail kapnmadı boşuna uğraşmıyım o zaman-!! Prisoners !!- pid='112527' dateline='1433544159'' Alıntı:eskıden cyberizm'deydim reklam gibi olmasın .ok ibne vardı cyberizm de fakat yazılımcı abilerin birisi hotmail açıgı bulmustu programı baya işe yaradı ama fixlendi galiba.
saniyede en az 10 mail gondersin ve spama düşmesin eğer bu şekilde yaparsan hotmail kısa sürede patlar
tcvatandasi' Alıntı:arkadaşlar artık mail bomberlar iş görmüyor zevk için yapabilirsiniz fakat mail patlatmak çok zor birisini sinir etmek için gönderirsiniz ancak
Antidote' Alıntı:Mail Bomber eskide kaldı iş görmez artık öyle şeyler