Mail Bomberler Gördüm Çok En son dosya gönderenini yapmışlardı heralde ama o dosya gönderenle bile biz tam 5 kişiyle 1 saat boyunca bi maile saldırdık yinede mail kapnmadı boşuna uğraşmıyım o zaman!! Prisoners !!' Alıntı:eskıden cyberizm'deydim reklam gibi olmasın .ok ibne vardı cyberizm de fakat yazılımcı abilerin birisi hotmail açıgı bulmustu programı baya işe yaradı ama fixlendi galiba.
Zanlı' Alıntı:Mail Bomberler Gördüm Çok En son dosya gönderenini yapmışlardı heralde ama o dosya gönderenle bile biz tam 5 kişiyle 1 saat boyunca bi maile saldırdık yinede mail kapnmadı boşuna uğraşmıyım o zaman-!! Prisoners !!- pid='112527' dateline='1433544159'' Alıntı:eskıden cyberizm'deydim reklam gibi olmasın .ok ibne vardı cyberizm de fakat yazılımcı abilerin birisi hotmail açıgı bulmustu programı baya işe yaradı ama fixlendi galiba.![]()
Saniyede 10 Mail Göndermesini Sağlayabilirim Belki Ama Spama Düşmemesini Ayarlayamamkiredhack06' Alıntı:Zanlı- pid=' Alıntı:Mail Bomberler Gördüm Çok En son dosya gönderenini yapmışlardı heralde ama o dosya gönderenle bile biz tam 5 kişiyle 1 saat boyunca bi maile saldırdık yinede mail kapnmadı boşuna uğraşmıyım o zaman-!! Prisoners !!- pid='112527' dateline='1433544159'' Alıntı:eskıden cyberizm'deydim reklam gibi olmasın .ok ibne vardı cyberizm de fakat yazılımcı abilerin birisi hotmail açıgı bulmustu programı baya işe yaradı ama fixlendi galiba.![]()
saniyede en az 10 mail gondersin ve spama düşmesin eğer bu şekilde yaparsan hotmail kısa sürede patlar
tcvatandasi' Alıntı:arkadaşlar artık mail bomberlar iş görmüyor zevk için yapabilirsiniz fakat mail patlatmak çok zor birisini sinir etmek için gönderirsiniz ancak
Antidote' Alıntı:Mail Bomber eskide kaldı iş görmez artık öyle şeyler