⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:Z 4900 küsür panel yolu denedim bulamadım Olurda şansa tutar belki çakarsınız inşallah en sınır oldugum şey hedefı belirle user pası çek panele g irmeyi dene panel yok
beyler hiç uğraşmayın direk yapacağınızı anlatıyorum sitenin adminine email atıyorsunuz ilk yalakalık çekiyorsunuz siteniz çok güzel olmuş felan sonra buranin paneli nerede acaba söylermisiniz çok merak ettim diyorsunuz admin tabi iltifatları alınca yumuşuyor %80 verir panel elinizde hadi hayırlı olsun bbeyin bedava
beyler hiç uğraşmayın direk yapacağınızı anlatıyorum sitenin adminine email atıyorsunuz ilk yalakalık çekiyorsunuz siteniz çok güzel olmuş felan sonra buranin paneli nerede acaba söylermisiniz çok merak ettim diyorsunuz admin tabi iltifatları alınca yumuşuyor %80 verir panel elinizde hadi hayırlı olsun bbeyin bedava
güldürdünüz lan gece gece :Z scripti alt üst ettim :s yok anasını satıyım bu 7 8. site oluyo user paass var panel yok ginede fazgeçmeyin raslarsanız çakın :S