⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
La Mal Onlar Marselin hatrına bişe demiyorum
Acık kaynak kodunu veriyim millet rahatlasın çoluk çocugada laf ettirmeyelim :S Mkt de konumuz açılıyosa :S zamanında iy vermişizdir ayarı :S kuyruk acısı işte ugraşmaya degmez veledi zinayla
Sheli sıfırdan ben kodlamadım eklentilerle yaptım yalan söylemeye luzum yok kardeşim ama zaten sıfırdan shell kodlayan yok neyse güvenen indirir güvenmeyende gelir gözünün önünde decode eder paylaşırım sıkıntı degil
la temiz diyosam temizdir :S benim log tutmama gerek yok zaten :S yeterince sitenin logu var :S neyse isteyen kullanır isteyen kullanmaz ben topluca herşey bulunsun diye paylaştım 10 numarada oldu aradıgım herşeyi ekledim shele site heyk için gerekebilicek Biri Çıkar Allah razı olsun derse eyvallah derim laf söylerde de Allaha havale ettim çünlü bakıyorum karşımdakiler fazla orosbu çocugu ne kadar küfür edersen et :S anlamıyolar işte neyse bu konuda yorum yapmıyorum daha fazla isteyen kullansın isteyen kullanmasın kendi bilir herkesin kimseye zorla bişe vermiyoruz