⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüklediğin sürücülerde sorun olabilir donanımınla uyumlu sürücüler yükleyip yüklemediğini kontrol edin ayrıca mavi ekrandaki hata kodunu söylerseniz daha iyi olur.
kardeşim sorun remlerde olur genellikle kontrol et tekrar çıkar parmana bi damla kolanya dök remleri sil sonra tekrar tak olmadı ikitane varsa rem bi taneyi çıkar öyle dene bide ???? olmadı .MemTest. prgramı indir test et remlerikardeşim
Mavi ekran her seyden olabilir ram,ekran karti,chipset,asiri isinma,yanlis driver,trojan vb. Virusler, falan filan ona gore once yazilimsal olarak sorunu halletmeye calis yakin zamanda almaya basladiysan son yukledigin programlari kaldir ,antivirus virusu bulup silmeye kalkiuodur silemezse bazen virus ya dondurur pcyi ya mavi ekran verdirtir bu yazi uzar gider biraz kurcala olmazsa format at
Evet Olabilir Reset attım sorun yok ama bilgişsayar AMD işlemci acaba diyorum Power Supply'in verdiğienerji azmı geliyor bazen oluyor bazense ard ard'a veriyor mavi ekranı iyice sinir oldum..
Sorun ne yazıkki hala devam ediyor.. Sorunu hala çözemedim