⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaslar özel bi konu var ben cayber warriordan ducky bi konuda konusmamız gerek sizin grupta olduklarını söleyen bi kaç kişi adı furkan turan diye biri ben adminim ve tanıyom giib iddalar atarak sizi küçük düşüryo bende onalrın face ortamını siklemeyeceklerini söledim prof bi coder yada hack işiyle urğasan biri face takılmaz ayrıca marsel duman diye biri varmı sizde ve face ortamındamı
kardesim facebook ta sövüş küfr ortamı var furkan turan oldunu söyleyen bir şahıs kendsinin admin olduğunu sylüyor sizin timde ve herkesin hesabını kaparım diyomus ben güldüm sadece inandınızmı diyerek tepki verdim bide marsel duman adminmis kurucu bunları öğrenmek istedim caps atıcam da bu iddaları atanlara
kardesim facebook ta sövüş küfr ortamı var furkan turan oldunu söyleyen bir şahıs kendsinin admin olduğunu sylüyor sizin timde ve herkesin hesabını kaparım diyomus ben güldüm sadece inandınızmı diyerek tepki verdim bide marsel duman adminmis kurucu bunları öğrenmek istedim caps atıcam da bu iddaları atanlara
eyvallah kardesim bende cyber warriordan ducky nikim uzmanlık alanım spayware malware rat codlarım yada cyrepter biraz vukuatlıyım en son 3 milyonluk fenomen tayfayı bi kaçta mavi tikli instegram face hesabı çaldım bide güvenlik kırmada başarlıyım 2 doğrulama yada çalınca geri alamaması s vs anlıcan siyah sapka yasım 24 17 senedir pc kullanıyorum aktif web domain hack ilgilendişm konular olmadığı için cyber timdeydim rewalation federiko size yakın arkadaslarım ordaada yaptığım en büyük icraat admini hackledim facesini test yaptılar bana tim için tim benim strateji ve beklentilerim dışında onlar beyaza dönükler o yüzden kendi yolumu çizidm sağolun size hayırlı aksamlar
Duck nickinle neden kayitolmadin ozaman seninde otarz birisi oldugun sm yaptigin suphesi aklima gelir.
Facebookta bi tarz seylere inanan insanlarada guluyorum.adminler bellidir veled yoktur icimizde.bunlari yapanda bize özenip hava atan cinsler pek takmayin