R34LiTy
Yeni Üye
Aslında ajanları önceden de biliyordum. Hatta velet zamanlarımda, lamerlik yapıp siteye DDoS bile atmıştım arkadaşlar. Ancak ve ancak zamanla olgunlaştım. Bu işi freelancer olarak ücretli yapmaya başladım. (Grafik Tasarımı ve Forum Temaları yazıyorum.) HTML, CSS, JavaScript biraz PHP ve yetecek kadarda yönetim panelleri hakkında bilgim var. Ergenlikte yaptık bir kaç hata, öncelikle hepinizden özür diliyorum. Belki haberiniz bile olmadı bu olaydan ama kendimi denemek istemiştim, bundan 4 5 yıl önce falandı. Neyse zamanla olgunlaştım. Bu site aklıma geldi. Böyle bir site vardı dedim. Geldim kayıt oldum. Umarım iyi zaman geçiririz. Yakın bir zamanda siteme index basıldı. Aslında siteme değil temasını yazdığım bir siteye. Bunun öcünü almak için bu işe yönelmeye karar verdim. Bu işi zarar için değil fayda için öğrenmek istiyorum. Web Security alanında ilerlemek istiyorum. Biliyorum böyle şeyler hemen olmaz, o yüzden sabırla bu işte ilerleyeceğim. Umarım sizlere faydam olur. Forum hakkında fikirlerimi yeri geldikçe bildirmek isterim. Hepinize iyi forumlar dilerim^^