⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında ajanları önceden de biliyordum. Hatta velet zamanlarımda, lamerlik yapıp siteye DDoS bile atmıştım arkadaşlar. Ancak ve ancak zamanla olgunlaştım. Bu işi freelancer olarak ücretli yapmaya başladım. (Grafik Tasarımı ve Forum Temaları yazıyorum.) HTML, CSS, JavaScript biraz PHP ve yetecek kadarda yönetim panelleri hakkında bilgim var. Ergenlikte yaptık bir kaç hata, öncelikle hepinizden özür diliyorum. Belki haberiniz bile olmadı bu olaydan ama kendimi denemek istemiştim, bundan 4 5 yıl önce falandı. Neyse zamanla olgunlaştım. Bu site aklıma geldi. Böyle bir site vardı dedim. Geldim kayıt oldum. Umarım iyi zaman geçiririz. Yakın bir zamanda siteme index basıldı. Aslında siteme değil temasını yazdığım bir siteye. Bunun öcünü almak için bu işe yönelmeye karar verdim. Bu işi zarar için değil fayda için öğrenmek istiyorum. Web Security alanında ilerlemek istiyorum. Biliyorum böyle şeyler hemen olmaz, o yüzden sabırla bu işte ilerleyeceğim. Umarım sizlere faydam olur. Forum hakkında fikirlerimi yeri geldikçe bildirmek isterim. Hepinize iyi forumlar dilerim^^
Hoşgeldin kardeşim. Bende sitem hacklendikten sonra bu işe başlamıştım sonra işi ilerletip adamın sitesini hacklemiştim bende umarım sende başarırsın Siteni hackleyen kim veya zone varmı?
Hoşgeldin kardeşim. Bende sitem hacklendikten sonra bu işe başlamıştım sonra işi ilerletip adamın sitesini hacklemiştim bende umarım sende başarırsın Siteni hackleyen kim veya zone varmı?
@ByDokunulmaz TurkFrm diye bir site. Ben açık değilken sanırım bir yetkilinin şifresini bulmuşlar bilmiyorum bende. Sırf bu yüzden xenForo'ya geçtim açığı yoktur diye :/ Hepinize teşekkürler umarım bir yerlere gelirim arkadaşlar.
kardeşim hoş geldin öncelikle iyi forumlar. Kimse annesinin karnında öğrenmiyor zaten hepimiz ddossla onla bunla başladık bu işlere ve zaten sonrada gelişme sebebimiz intikam kin vb. şeyler oluyor benimki sadece meraktı ama umarım intikamını alırsın başarılar dilerim
kardeşim hoş geldin öncelikle iyi forumlar. Kimse annesinin karnında öğrenmiyor zaten hepimiz ddossla onla bunla başladık bu işlere ve zaten sonrada gelişme sebebimiz intikam kin vb. şeyler oluyor benimki sadece meraktı ama umarım intikamını alırsın başarılar dilerim