⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkdaşalar
Ben Caner 16 yaşındayım
Genelde ilgi alanım programlama,C#,C,C++,en sonda phyton öğreniyorum
bir bilişim lisesine gidiyorum o yüzden nerdeyse her gün 6-7 saat bilgisayar başındayım,
hacker olmak için elimden geleni yapıyor ve yapmaya devam edeceğim BANA HACKERLİK KONUSUNDA YARDIM EDECEK BİRİLERİ VARSA HER ZAMAN BEKLEYECEĞİM
şimdiden tanıştığıma memnun oldum,hepinize iyi forumlar iyi günler dilerim
hoşgeldin programlama dillerini bilmen senin için iyi bir avantaj öncelikle sql'le başla bruteforce ile worpdress altyapılarını öğrenmeyi dene sunucuya geçmek vb sonraki admın Linux olsun devamını kendin getircek bi aşamaya gelmiş olursun
hoşgeldin kardeşim aramıza konularımızı takip edersen iyi bir seviyeye kadar çıakrsın sorun olursa ö.m at veya skypetan yazarsın herzaman yardım ederiz
hoşgeldin programlama dillerini bilmen senin için iyi bir avantaj öncelikle sql'le başla bruteforce ile worpdress altyapılarını öğrenmeyi dene sunucuya geçmek vb sonraki admın Linux olsun devamını kendin getircek bi aşamaya gelmiş olursun
hoşgeldin kardeşim aramıza konularımızı takip edersen iyi bir seviyeye kadar çıakrsın sorun olursa ö.m at veya skypetan yazarsın herzaman yardım ederiz