⚠️ ÖNEMLİ DUYURU — KİŞİSEL VERİ VE YASADIŞI PAYLAŞIMLAR
Forumda kişisel bilgi (ad, adres, telefon vb.) veya yasa dışı içerik paylaşımı kesinlikle yasaktır.
Bu tür paylaşımlar KVKK ve ilgili yasalar gereği suç teşkil eder.
Paylaşım yapan kullanıcıların hesapları kalıcı olarak kapatılacak ve resmî makamlara bildirilecektir.
Forum yönetimi, yasal zorunluluklar gereği IP ve oturum kayıtlarını saklamaktadır.
Lütfen gizliliğe ve topluluk kurallarına dikkat ediniz. — Ajanlar.Org Yönetimi
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeş o server cebim.net'in yani cebim.net serverından ücretsiz olarak .tr.nu uzantılı site açabiliyorsun ve ayrıca cebim.net serverini eskiden ben hacklemiştim db dump etmiştim mobil siteleri hackleyeceksen serverin kendisini hacklemen gerek free siteleri değil.
Kardeş o server cebim.net'in yani cebim.net serverından ücretsiz olarak .tr.nu uzantılı site açabiliyorsun ve ayrıca cebim.net serverini eskiden ben hacklemiştim db dump etmiştim mobil siteleri hackleyeceksen serverin kendisini hacklemen gerek free siteleri değil.
kardeşim sonuçta wordpress.com uzantılı siteleri olan hackerlar var ben free siteye index basmana birşey demiyorum fakat free site hackleyip konu açan kalmadı artık ama sen yeni olduğun için sadece ufak bir tavsiye verdim başlangıç olarak başlangıcını ne kadar kaliteli yaparsan o kadar iyi ilerlersin ilerde sana "ya bu adam beleş siteleri hackliyordu lamer bu" diyeceklerine "adam profesyonel sürekli sağlam sitelere index atıyor" dedirttir kendine, anlatabildim mi bilmiyorum ama umarım anlamışsındır.
Kardeşim domaini free olur ama hostu bilinen bir firmada olur ona kimsenin lafı olmaz ama sen gidip site acarsan bide shell yükleyip basarsan kendi sitene çok düşük gözükürsün bi hassa lamer